
Urządzenia i Akcesoria
Bouchées caramel-chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
36 pièces
Składniki
Le biscuit
-
de sucre roux30 g
-
de farine de blé175 g
-
de beurre doux125 g
Le caramel
-
de lait concentré sucré380 g
-
de beurre doux50 g
-
de sucre roux50 g
Le glaçage chocolat
-
de chocolat noir détaillé en morceaux200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.40 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
129 kcal /
539 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mignardises
10 Przepisów
Francja
Francja