Bouchées caramel-chocolat

Bouchées caramel-chocolat

4.3 244 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
36 pièces

Składniki

Le biscuit
  • 30 g de sucre roux
  • 175 g de farine de blé
  • 125 g de beurre doux
Le caramel
  • 380 g de lait concentré sucré
  • 50 g de beurre doux
  • 50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 40 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 539 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...