Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 50 g de fraises Tagada
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4096 kJ / 980 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 244 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud sur bâtonnet
1h 20 min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-cannelle
5 min
Pâte à tartiner express
15min
Gâteau vapeur marbré
1h 30min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Sucre pistache
5 min
Sucre pralines roses
5 min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Sucre à la fève tonka
5 min