
Urządzenia i Akcesoria
Goûters fondants au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
15 morceaux
Składniki
La pâte à biscuit
-
de farine de blé250 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux125 g
-
œuf1
-
de sucre de canne80 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à soupe
Le montage des biscuits
-
de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes150 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
203.3 kcal /
850.6 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Goûters de légende
10 Przepisów
Francja
Francja