Urządzenia i Akcesoria
Schweinebauch mit Kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Schweinebauch ohne Schwarte500 g
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
neutrales Öl10 g
-
Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)30 g
-
Kimchi abgetropft (siehe Tipp)400 g
-
Chilipaste koreanisch (siehe Tipp)20 g
-
Sesam weiß, geröstet¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
1679 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min
Kimchi
120 godz.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min