Urządzenia i Akcesoria
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long grain rice as desired80 - 100 g
-
mangetout trimmed80 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
groundnut oil10 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
pork fillet sliced thinly (1 cm)120 - 150 g
-
oyster sauce1 Tbsp
-
light soy sauce2 tsp
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
water depending on desired sauce consistency50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
4094 kJ /
980 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Pad Thai
20 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Peking Chicken
45 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min