Urządzenia i Akcesoria
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long grain rice as desired80 - 100 g
-
mangetout trimmed80 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
groundnut oil10 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
pork fillet sliced thinly (1 cm)120 - 150 g
-
oyster sauce1 Tbsp
-
light soy sauce2 tsp
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
water depending on desired sauce consistency50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
4094 kJ /
980 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Beef with Mushrooms
30 min
Cashew Chicken
45 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Peking Chicken
45 min