Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Poached Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
183 mg
Białko
7 g
Kalorie
359 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min