Sous-vide Poached Eggs

Sous-vide Poached Eggs

3.2 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces

Składniki

  • olive oil for greasing
  • medium eggs
    4
  • water
    1600 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 87 kcal / 359 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 183 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...