Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Poached Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
183 mg
Białko
7 g
Kalorie
359 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Onion Gravy
25 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Jasmine Rice
35 Min
Basmati Rice
35 Min
White Long-grain Rice
35 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Boiled Pasta
20 Min
Boiled Eggs
20 Min
Whipped Cream
10 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min