Urządzenia i Akcesoria
Layered Chicken Dinner
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Chicken
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
lemon whole, peeled (reserving zest in strips)1
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
paprika1 tsp
-
coarse sea salt1 Tbsp
Butternut Squash Soup
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces120 g
-
olive oil30 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)700 g
-
water950 g
-
potatoes unpeeled, cut in pieces (2-3 cm)230 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)170 g
Red Wine Gravy
-
olive oil10 g
-
shallots halved300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to tastechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
red wine120 g
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
broccoli cut in large florets100 g
-
green beans trimmed100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2110 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Boiled Eggs
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min