Urządzenia i Akcesoria
Cottage pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Minced meat
-
butter plus extra for greasing30 g
-
onions cut in halves100 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
beef mince450 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
Madeira wine (opcjonalnie)1 tbsp
Mashed potatoes
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)900 g
-
milk360 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
butter plus extra for topping50 g
-
2 tbsp grated cheesebreadcrumbs2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
3165 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Vegetable soup
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Cauliflower cheese
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min