
Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mashed Potatoes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)900 g
-
milk340 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter diced30 g
Beef Stew
-
stewing steak sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)850 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground cloves (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
carrots cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)80 g
-
celery cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)80 g
-
parsnips cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)80 g
-
plain flour2 Tbsp
-
tomato purée3 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water350 g
-
frozen peas defrosted, plus 12 for ghost eyes110 g
-
sweetcorn kernels, frozen110 g
-
fresh button mushrooms sliced or diced110 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
531 kcal /
2222 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min