Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
TM6 TM5

Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts

4.3 (87 ocen)

Składniki

Mashed Potatoes

  • 900 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)
  • 340 g milk
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g salted butter, diced

Beef Stew

  • 850 g stewing steak, sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)
  • 30 g Worcestershire sauce
  • ¼ tsp ground cloves (opcjonalnie)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 110 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 80 g carrots, cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)
  • 80 g celery, cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)
  • 80 g parsnips, cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)
  • 2 Tbsp plain flour
  • 3 Tbsp tomato purée
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 350 g water
  • 110 g frozen peas, defrosted, plus 12 for ghost eyes
  • 110 g sweetcorn kernels, frozen
  • 110 g fresh button mushrooms, sliced or diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2222 kJ / 531 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy