Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
water60 g
-
sugar25 g
-
lemon 15 g juice and half sliced1
-
white wine20 g
-
cornflour1 tsp
-
dry sherry1 tsp
-
1 tsp rice vinegarwhite wine vinegar1 tsp
-
plain flour20 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
chicken breasts skinless2
-
sunflower oil for frying2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.9 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min