Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
water60 g
-
sugar25 g
-
lemon 15 g juice and half sliced1
-
white wine20 g
-
cornflour1 tsp
-
dry sherry1 tsp
-
1 tsp rice vinegarwhite wine vinegar1 tsp
-
plain flour20 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
chicken breasts skinless2
-
sunflower oil for frying2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.9 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Cashew Chicken
45 min
Honeyed Chicken
25 min
Prawn Chow Mein
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min