Urządzenia i Akcesoria
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Pies
-
onions quartered50 g
-
olive oil10 g
-
lean beef steak mince broken in pieces200 g
-
shortcrust pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
red wine60 g
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
frozen peas60 g
-
medium egg beaten1
Vegetables
-
water400 g
-
carrots cut in batons (1 cm)300 g
-
broccoli florets (small)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
20 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min