Cristivomer, oseille, pomme et épinards

Cristivomer, oseille, pomme et épinards

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 pomme type gala, non-épluchée
  • 1 oignon rouge
  • 250 g de lait
  • 3 c. à café gingembres frais râpé
  • 3 c. à café de curcuma frais râpé
  • 1 c. à café de citronnelle fraîche ciselée
  • 5 pincées de sel fumé à ajuster en fonction des goûts
  • 8 pincées de poivre fraîchement moulu type poivre des cimes, à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de filet de cristivomer (truite grise)
  • 3 filets d'huile d'olive
  • 100 g d'épinards frais
  • 8 olives kalamata
  • 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 30 g d'oseille
  • 7 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 avocat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.5 g
Kalorie 1134.2 kJ / 273.2 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...