Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pains au maïs
3u. 20min
Glace concombre groseille
2小时 15 分钟
Pain au lait
2h 20 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2小时 25 分钟
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen
Pesto persil-amande
10min
Pain de mie moelleux
3u. 25min
Pain de mie aux graines
6h
Yaourt nature
14u.
Yaourt au lait concentré
10 godz. 15 min