Petits pains aux salicornes

Petits pains aux salicornes

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de salicornes
    150 g
  • d'eau et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
    700 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    475 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de fleur de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 200.4 kcal / 849.7 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 34.3 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...