Petits pains aux salicornes

Petits pains aux salicornes

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • 150 g de salicornes
  • 700 g d'eau et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
  • 475 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 10 g de fleur de sel
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.1 g
Kalorie 849.7 kJ / 200.4 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 34.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...