
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 200.4 kcal / 849.7 kJ
- Białko
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Błonnik
- 2.2 g