Taboulé de betterave et noix de pécan

Taboulé de betterave et noix de pécan

4.3 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de boulgour fin
  • 50 g d'échalotes
  • 5 brins de coriandre fraîche
  • 300 g betterave coupée en morceaux
  • 2 pincées poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive
  • 15 g de vinaigre de framboise
  • 30 g de noix de pécan concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 779 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...