Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de boulgour fin
- 50 g d'échalotes
- 5 brins de coriandre fraîche
- 300 g betterave, coupée en morceaux
- 2 pincées poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de framboise
- 30 g de noix de pécan, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 779 kJ / 187 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Taboulé de quinoa
35min
Taboulé de pois chiches
12h 15min
Salade de patates douces, sauce moutarde
30 min
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Salade grecque de chou blanc
2 godz. 15 min
Salade carottes-betteraves au basilic
10min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 min
Chou en salade
10min