Taboulé de betterave et noix de pécan
TM5 TM31

Taboulé de betterave et noix de pécan

4.3 (25 ocen)

Składniki

  • 700 g d'eau
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de boulgour fin
  • 50 g d'échalotes
  • 5 brins de coriandre fraîche
  • 300 g betterave, coupée en morceaux
  • 2 pincées poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive
  • 15 g de vinaigre de framboise
  • 30 g de noix de pécan, concassées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
779 kJ / 187 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
6.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy