Pancia di maiale piccante con tofu e verdure

Pancia di maiale piccante con tofu e verdure

1.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di olio di oliva
  • 1 peperoncino piccante rosso fresco a fettine diagonali
  • 30 g di pasta di soia fermentata
  • 200 g di pancia di maiale disossata con la pelle a pezzi (spessore 3 mm)
  • 20 g di salsa hoisin
  • 400 g di foglie di cavolo verza a pezzi (4 cm)
  • 200 g di yuba (opcjonalnie) a fette diagonali (vedere curiosità)
  • 50 g di cipollotti verdi a fette diagonali

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.5 g
Kalorie 1630.5 kJ / 388.5 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...