Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso fresco a fettine diagonali
- 30 g di pasta di soia fermentata
- 200 g di pancia di maiale disossata con la pelle a pezzi (spessore 3 mm)
- 20 g di salsa hoisin
- 400 g di foglie di cavolo verza a pezzi (4 cm)
- 200 g di yuba a fette diagonali (vedere curiosità) (opcjonalnie)
- 50 g di cipollotti verdi a fette diagonali
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 Min
Pollo in fricassea
50 Min
Caldo poblano
35 Min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Francesinha
1h
Nyonya curry (bun di pollo)
2sa 45 dk
Salsa bois boudran
10 Min
Risolatte basmati
1h 50min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2 Std. 10 Min