Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso fresco a fettine diagonali
- 30 g di pasta di soia fermentata
- 200 g di pancia di maiale disossata con la pelle a pezzi (spessore 3 mm)
- 20 g di salsa hoisin
- 400 g di foglie di cavolo verza a pezzi (4 cm)
- 200 g di yuba a fette diagonali (vedere curiosità) (opcjonalnie)
- 50 g di cipollotti verdi a fette diagonali
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Baccelli di soia al vapore (Edamame)
20min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 min
Frullato detox
10min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Gamberi alla guineana
25 min
Tortini di riso con carne
2h 30 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Crocchette di cozze
10 Std.