Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
TM5 TM6

Pancia di maiale piccante con tofu e verdure

1.5 (2 oceny)

Składniki

  • 20 g di olio di oliva
  • 1 peperoncino piccante rosso fresco a fettine diagonali
  • 30 g di pasta di soia fermentata
  • 200 g di pancia di maiale disossata con la pelle a pezzi (spessore 3 mm)
  • 20 g di salsa hoisin
  • 400 g di foglie di cavolo verza a pezzi (4 cm)
  • 200 g di yuba a fette diagonali (vedere curiosità) (opcjonalnie)
  • 50 g di cipollotti verdi a fette diagonali

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1630.5 kJ / 388.5 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy