Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di costine di maiale a pezzi (3 cm)
- 50 g di salsa di soia
- 2 cucchiaini di vino di riso
- 1 tuorlo
- 1 ½ cucchiaio di fecola di patate + q.b.
- 600 g di olio per frittura
- 100 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 100 g di peperoni misti, puliti e a pezzi (3 cm)
- 30 g di zucchero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 50 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Coppa di maiale in umido
1hod. 30min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Maiale in agrodolce
45min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Pollo, pancetta e olive
35min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h