Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di costine di maiale a pezzi (3 cm)
- 50 g di salsa di soia
- 2 cucchiaini di vino di riso
- 1 tuorlo
- 1 ½ cucchiaio di fecola di patate + q.b.
- 600 g di olio per frittura
- 100 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 100 g di peperoni misti, puliti e a pezzi (3 cm)
- 30 g di zucchero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 50 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35 Min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Maiale in agrodolce
45 Min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Costine di maiale caramellate alla mela
2sa 35 dk
Contorno di funghi cremosi
35 Min