Urządzenia i Akcesoria
Steamed Beef with Ground Rice
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
2982 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Potato Cakes
45 min
Lamb Stew
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Peking Chicken
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min