Urządzenia i Akcesoria
Steamed Beef with Ground Rice
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
2982 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Quick Thai chicken curry
40 min
Lemongrass and mint prosecco
1 godz.
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Easy Satay Chicken
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Cashew Chicken
45 min