Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
lub light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
lub cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982 kJ / 713 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 81.6 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Steamed Bread Rolls
2 Std. 10 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken Broth with Bread Dumplings
1h 5min
Spaghetti carbonara
40 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min