Urządzenia i Akcesoria
Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
iceberg lettuce torn in half (approx. 180 g)6 leaves
-
water1500 g
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)600 g
-
lemon juice only (approx. 45 g)1
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
large eggs4
-
new potatoes diced, (1 cm)500 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
celery stalk sliced (3 mm)1
-
pitted black olives50 g
-
mayonnaise150 g
-
double cream100 g
-
fresh chives finely snipped4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
2204 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min