Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
TM6 TM5

Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie

4.6 (38 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 500 g plain flour, plus extra for dusting
  • 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 140 - 170 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 140 g dry cider, room temperature
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 2 Tbsp unsalted butter, diced
  • 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
  • 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
  • 2 Tbsp Dijon mustard
  • 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch

Assembly

  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2345 kJ / 561 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy