
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, diced (1.5 cm)700 g
-
carrots cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried bay leaf1
-
beef meat sinew free, diced (2.5 cm)800 g
-
red wine50 g
-
water50 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
781 kcal /
3268 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Étouffée
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min