Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 15.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte de canard aux fruits épicés
1h 30min
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Crème brûlée légère au potimarron
50min
Charlotte au chocolat et à la banane
Brak ocen
Sauce à la mangue
50min
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Soupe de pommes vertes
15min
Glace aux tiges de fenouil
3h 25 min.
Sorbet miel, raisins et thym
24 Std. 30 Min
Soupe miso
40min
Velouté de fenouil
30min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.