![Raifort au coing Raifort au coing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76363343-9BB9-4527-9284-2D8428DEDC49/Derivates/d1eecae6-1d00-48d1-9323-a47d816c4fe1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 15.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Soupe rustique
12 Std.
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1 godz.
Liqueur kiba
30 min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4 Std.
Puddings au caramel
1h 5min
Pain de Gênes
1 godz.
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 godz. 30 min
Pesto persan
10 min
Farofa
15 Min