Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais, émincé en fines lamelles
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de pomme, coupée en morceaux
- 400 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 150 g de sucre à confiture
- ½ c. à café de piment rouge en poudre
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de sel
- 150 g de vinaigre de cidre
- 60 g de jus de citron
- 100 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 265 kJ / 1108 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture aux épluchures de pomme
45min
Sirop de gingembre
1h
Chutney d'abricots
4h
Liqueur de cassis
1440h
Confiture tomate-vanille
1h
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Confiture de melon au basilic
2 Std. 40 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Gelée de sureau
50min
Confiture de poires
6 Std.