Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 731 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Pâté périgourdin
48h
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Rouille
10 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 Min
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25h 10min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Brak ocen
Alfajores à la coco et au caramel
1h 15min