Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de thé noir en feuilles
    1 sachet
  • de fruits confits entiers
    60 g
  • de raisins secs
    40 g
  • de sucre de canne complet non raffiné
    80 g
  • citron jaune non traité le zeste seulement
  • d'amandes décortiquées entières
    120 g
  • de farine de sarrasin
    50 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    4
  • farine de riz complet un peu pour les fruits secs

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 366 kcal / 1526 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 28.5 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...