炸蛋蔥油餅
TM5 TM6

炸蛋蔥油餅

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 270 克 中筋麵粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 125 克 熱水 (約90-95°C)
  • 65 克 冷水
  • 油 ,少許,抹油和刷油用
  • 30 克 蔥 ,切蔥花
  • 80 克 油炸油
  • 6 顆 蛋

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
1464 kJ / 350 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
32.3 g
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy