Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 克 中筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 125 克 熱水 (約90-95°C)
- 65 克 冷水
- 油 ,少許,抹油和刷油用
- 30 克 蔥 ,切蔥花
- 80 克 油炸油
- 6 顆 蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Błonnik
- 0.8 g