
Urządzenia i Akcesoria
四喜烤麩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
八角2 粒
-
乾香菇 泡軟,對半切10 塊
-
紅蘿蔔 切滾刀50 克
-
新鮮竹筍 切塊200 克
-
水30 克
-
烤麩 切塊6 塊
-
醬油1 大匙
-
素蠔油2 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
140 kcal /
586 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan