四喜烤麩

四喜烤麩

3.3 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切片
    10 克
  • 八角
    2 粒
  • 乾香菇 泡軟,對半切
    10 塊
  • 紅蘿蔔 切滾刀
    50 克
  • 新鮮竹筍 切塊
    200 克
  • 30 克
  • 烤麩 切塊
    6 塊
  • 醬油
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 140 kcal / 586 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...