四喜烤麩
TM5 TM6

四喜烤麩

3.3 (11 ocen)

Składniki

  • 10 克 沙拉油
  • 10 克 薑, 切片
  • 2 粒 八角
  • 10 塊 乾香菇, 泡軟,對半切
  • 50 克 紅蘿蔔, 切滾刀
  • 200 克 新鮮竹筍, 切塊
  • 30 克 水
  • 6 塊 烤麩, 切塊
  • 1 大匙 醬油
  • 2 大匙 素蠔油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 冰糖粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
586 kJ / 140 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
8.1 g
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy