
Urządzenia i Akcesoria
奶油焗花椰菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊200 克
-
水500 克
-
白花椰菜 (約1 公斤),切小朵1 顆
-
麵粉50 克
-
奶油40 克
-
牛奶500 克
-
鹽 ,多備一些調味用½ 茶匙
-
白胡椒粉 ,多備一些調味用2 小撮
-
豆蔻粉 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
305 kcal /
1273 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan