奶油焗花椰菜

奶油焗花椰菜

4.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
    200 克
    200 克 切達乳酪, ,切塊
  • 500 克
  • 白花椰菜 (約1 公斤),切小朵
    1 顆
  • 麵粉
    50 克
  • 奶油
    40 克
  • 牛奶
    500 克
  • ,多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,多備一些調味用
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (opcjonalnie)
    1 - 2 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 305 kcal / 1273 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...