
Urządzenia i Akcesoria
蒜苗臘肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭5 粒
-
油1 茶匙
-
臘肉 ,切薄片,(詳見要訣)300 克
-
蒜苗 切斜片200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片2 根
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醬油 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
325 kcal /
1362 kJ
Białko
21.125 g
Tłuszcz
25.25 g
Węglowodany
4.575 g
Błonnik
1.725 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan