蒜苗臘肉

蒜苗臘肉

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    5 粒
  • 1 茶匙
  • 臘肉 ,切薄片,(詳見要訣)
    300 克
  • 蒜苗 切斜片
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    2 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 醬油 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 21.125 g
Tłuszcz 25.25 g
Węglowodany 4.575 g
Błonnik 1.725 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...