蒜苗臘肉
TM5 TM6

蒜苗臘肉

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 5 粒 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 300 克 臘肉, 切薄片(詳見要訣)
  • 200 克 蒜苗, 切斜片
  • 2 根 新鮮辣椒, 切斜片
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 米酒
  • ¼ - ½ 茶匙 醬油, 依個人口味調整
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1362 kJ / 325 kcal
Białko
21.125 g
Węglowodany
4.575 g
Tłuszcz
25.25 g
Błonnik
1.725 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy