俄羅斯牛肉

俄羅斯牛肉

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    40 克
  • 菲力牛排 ,切條(1公分x1公分x4公分)
    600 克
  • 黑胡椒粗粒
    2 小撮
  • 1 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮綜合菇類 ,切小塊
    250 克
  • 30 克
  • 玉米粉
    10 克
  • 肉高湯醬
    ½ 茶匙
    ½ 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
  • 英式芥末醬 或 法式芥末醬
    1 茶匙
  • 鮮奶油
    200 克
  • 酸黃瓜 (opcjonalnie) ,切條
    50 克
  • 新鮮巴西利葉 ,切碎,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 449 kcal / 1871 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...