Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 新鮮鯧魚 ,魚身兩面各劃上三刀
- 20 克 薑 ,切片
- 1 大匙 米酒
- 60 克 豆豉醬 (自製)
- 500 克 水
- 30 克 新鮮香菜 ,切碎
- 20 克 蒜頭 ,切碎
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.4 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Błonnik
- 4.7 g