紅莧菜炒小魚乾

紅莧菜炒小魚乾

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 小魚乾 ,用水沖洗,瀝乾
    10 克
  • 30 克
  • 紅莧菜 ,切段
    300 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 69 kcal / 291 kJ
Białko 3.989 g
Tłuszcz 5.33 g
Węglowodany 2.276 g
Błonnik 1.957 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...