松子鮮蔬拌炒飯

松子鮮蔬拌炒飯

4.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 1050 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    150 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    30 克
  • 15 克
  • 青江菜 ,切段(約1公分)
    80 克
  • 玉米筍 ,切丁
    80 克
  • 日式醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 松子 ,烤過
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 762.2 kcal / 3188.3 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 133.1 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...