
Urządzenia i Akcesoria
松子鮮蔬拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水1050 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾150 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)30 克
-
油15 克
-
青江菜 ,切段(約1公分)80 克
-
玉米筍 ,切丁80 克
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
松子 ,烤過30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
762.2 kcal /
3188.3 kJ
Białko
17.4 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
133.1 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan