Urządzenia i Akcesoria
Orange yoghurt cake (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
Orange cream cheese icing
-
orange peel, no white pith½
-
white sugar30 g
-
cream cheese softened120 g
Orange cake
-
extra virgin olive oil to grease
-
raw almonds90 g
-
eggs2
-
soft brown sugar165 g
-
orange zest plus extra to decorate2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
81.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
730.8 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Bannofee Muffin
45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Jaffa muffin
40 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Better banana cake
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min