Urządzenia i Akcesoria
Chile con queso cob loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
cob loaf (20 cm)1
-
mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
garlic clove1
-
cornflour2 tsp
-
pickled jalapeño chillies (see Tips)40 g
-
spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve4
-
Mexican chilli powder (see Tips)¾ tsp
-
ground cumin¾ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese180 g
-
sour cream200 g
-
vegetable crudités of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
666.5 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
1615.1 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Turkey sloppy joes
40 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Fruity dream
10 min