
Urządzenia i Akcesoria
Granola truskawkowo-miętowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1200 g
Składniki
-
rodzynek, złotych (królewskich)50 g
-
truskawek, liofilizowanych50 g
-
liści mięty, świeżych50 - 70 g
-
truskawek, świeżych300 g
-
oleju z pestek winogron50 g
-
syropu z agawy150 g
-
kardamonu, mielonego½ łyżeczki
-
soli1 szczypta
-
płatków owsianych bezglutenowych400 g
-
słonecznika łuskanego100 g
-
pestek dyni100 g
-
siemienia lnianego złotego50 g
-
migdałów, w płatkach100 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
358.1 kcal /
1498.1 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
61.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NAJLEPSZE GRANOLE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Granola wytrawna
1 godz. 35 min
Granola dyniowa bez cukru
2 godz. 25 min
Granola z czarnym bzem
1 godz. 40 min
Granola bananowo-orzechowa
1 godz.
Granola
1 godz. 40 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Granola kokosowa
1 godz. 40 min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Granola czekoladowo-wiśniowa
1 godz. 45 min
Granola śliwkowa bez cukru
2 godz.
Granola podstawowa
1 godz. 45 min
Chrupiąca granola
2 godz.