Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Profiteroles
2 godz.
Banoffee tartlets
1 godz. 45 min
Brandy cream
15 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
S'mores-style dipping jars
2 godz. 20 min
Chocolate volcanos
55 min
Brandy butter
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min