Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dukkah
25 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min