
Urządzenia i Akcesoria
Beef tapenade crostini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces
Składniki
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
94.5 kcal /
397 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
227.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peppercorn sauce
20 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min