Smoked trout pâté

Smoked trout pâté

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • hot smoked trout (see Tips)
    200 g
  • water
    120 g
  • gelatine powder
    1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    2 - 3
  • mayonnaise (see Tips)
    60 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • cream cheese
    120 g
  • Tabasco® sauce (optional)
    2 - 3 drops
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418.3 kcal / 1756.6 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 38.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Sód 316.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...