Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Lemon caper butter
10 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min