
Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418.3 kcal /
1756.6 kJ
Białko
17.7 g
Tłuszcz
38.4 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Sód
316.9 mg