Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min