Urządzenia i Akcesoria
Frozen mojito cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.4 g
Kalorie
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters Kilpatrick
15 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Lychee sorbet cocktail
24 godz. 5 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Caesar salad dressing
10 min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min