Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 cangrejos de río
- 130 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caldo de pescado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 503 kcal
- Białko
- 16.13 g
- Węglowodany
- 51.44 g
- Tłuszcz
- 25.89 g
- Błonnik
- 1.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Guiso "mar y tierra"
50min
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Almejas a la marinera
30min
Sopa de chirlas
1h 45min
Cangrejos de río en salsa
30min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Arroz con cangrejos de río
35 Min
Fabes con almejas
30min
Crema con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h