Chipirones rellenos

Chipirones rellenos

4.2 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    300 g
  • dientes de ajo
    2
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de brandy
    100 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de tomate concentrado
    1 cucharada
  • pastilla de caldo de pescado
    ½
  • de guindilla roja (opcjonalnie)
    1 trozo
  • chipirones frescos enteros rellenos
    20

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 18.81 g
Tłuszcz 13.96 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...