Chipirones rellenos

Chipirones rellenos

4.2 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de brandy
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharada de tomate concentrado
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 1 trozo de guindilla roja (opcjonalnie)
  • 20 chipirones frescos enteros rellenos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 18.81 g
Tłuszcz 13.96 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...