Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées

Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées

4.4 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 12 pétales de tomate confite
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de fromage de chèvre type Petit Billy
  • 30 g d'huile d'olive
  • 40 g d'abricots secs dénoyautés
  • 40 g de figues sèches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.7 g
Kalorie 929 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...