Wersje kompatybilne
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 pétales de tomate confite
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre, type Petit Billy
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 223 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Verrine saumon-endive
10 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrines printanières
25 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta parmesan
2h 20min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousses de betterave en deux façons
15min