Urządzenia i Akcesoria
Preiselbeerkompott
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
500 g frische CranberrysWildpreiselbeeren, frisch500 g
-
roter Traubensaft200 g
-
Zucker140 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Gewürznelken4
-
Zimt, gemahlen2 Msp.
-
Wasser800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
997 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leberreis
35 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2 godz. 20 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Marilleneis
15 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 godz. 5 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Preiselbeerkonfitüre
20 min
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min