![Kren, milchsauer vergoren Kren, milchsauer vergoren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F8FD15A-5F15-42D5-B817-41D0E40212BF/Derivates/E08E5FE3-B820-4C96-A8E4-6592E8B059EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)
- 45 g Brottrunk®, etwas mehr zum Begießen
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 683 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
Alternatywne przepisy
Gebackene Leberknödel
2h
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 Std. 50 Min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 godz.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30min
Apfelkren
40 min
Frittaten
30 min
Staubzucker
5min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min