Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)
- 45 g Brottrunk®, etwas mehr zum Begießen
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 683 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
Alternatywne przepisy
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Kräutertopfen
15min
Semmelknödel
50min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Sauerkraut, wild fermentiert
336h 45min
Neunkräutersuppe
25min
Apfelkren
40min
Italienische Tomatensauce
2u. 5min