Urządzenia i Akcesoria
Kren, milchsauer vergoren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 72 godz. 25 min
1 Glas
Składniki
-
frischer Kren geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)250 g
-
Brottrunk® etwas mehr zum Begießen45 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
7 g
Kalorie
683 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
19 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelkren
40 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 godz. 30 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 godz. 45 min
Cremespinat
30 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Omas Apfelkompott
20 min