Urządzenia i Akcesoria
Kren, milchsauer vergoren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 72 godz. 25 min
1 Glas
Składniki
-
frischer Kren geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)250 g
-
Brottrunk® etwas mehr zum Begießen45 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
7 g
Kalorie
683 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
19 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1 godz. 45 min
Staubzucker
5 min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Suppengrundstock
20 min
Semmelknödel
50 min
Erdbeereis
5 min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Apfelkren
40 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Frittaten
30 min