Urządzenia i Akcesoria
Brombeer-Vanille-Sirup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Flaschen
Składniki
-
frische Brombeeren850 g
-
Wasser270 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Nelkenpulver1 Prise
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)1 TL
-
Sirupzucker für Beeren375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
2 g
Kalorie
2074 kJ /
495 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2 godz. 15 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Traubengelee
1 godz.