Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de mantequilla fundida (y un poco más para engrasar el molde)
Almíbar
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 100 g de ron
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 16.92 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de París con merengue
10 godz.
Pastel de piña y crema
2h 45min
Tarta Bellini
24h
Tarta Saint-Honoré
3h
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Pudin diplomático
1h 40min
Tarta de crema catalana a la naranja
7hod. 30min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Brownie flan
5óra 15p