![Savarin rápido al ron Savarin rápido al ron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE052399-0306-40F6-83C1-77032EAD06A1/Derivates/7B7B2E94-FE18-423C-952A-991C60E7FBFD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de mantequilla fundida (y un poco más para engrasar el molde)
Almíbar
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 100 g de ron
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 16.92 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta a las tres leches
12 Std. 45 Min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Pastel francés con fresas (millasson)
1 godz. 10 min
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Tarta de cappuccino
2 Std.
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Tarta de merengue y fresas
1 godz. 10 min
Tarta de requesón y fresas
6h 20min
Flan de París con merengue
10 Std.
Pastel crujiente de manzana
1 Std. 15 Min
Tarta de naranja
5h