Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crocanti de almendra
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
Semifrío de plátano
- 150 g de plátano maduro
- 30 g de azúcar
- 300 g de nata (muy fría)
Salsa toffee
- 60 g de mantequilla
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 260 kcal
- Białko
- 1.69 g
- Węglowodany
- 23.17 g
- Tłuszcz
- 17.79 g
- Błonnik
- 0.72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifrío de crema de whisky
1h
Postre cuatro capas
4h 10min
Postre de plátano a capas
15min
Bavaroise de sandía
5h
Cheesecake con praliné de almendras
4h
Merengue suizo
10min
Cheesecake de chocolate con merengue
3u. 35min
Soufflé de nueces
1h 15min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Bavaroise de naranja
5h 15 min
Milhojas de dulce de leche
3 Std.
Crème brûlée
4 godz. 30 min