Semifrío de crema de whisky

Semifrío de crema de whisky

4.6 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 unidades

Składniki

  • 50 g de galletas con pepitas de chocolate
Bizcocho genovés
  • 2 huevos
  • 140 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
    1 cucharadita de vainilla líquida
  • 60 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 500 g de nata (35% de grasa) fría
Semifrío de crema de whisky
  • 6 hojas de gelatina
  • 150 g de crema de whisky
  • 2 cucharadas de cacao puro en polvo (para espolvorear)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 6.53 g
Kalorie 1902 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 25.44 g
Błonnik 0.66 g
Węglowodany 47.97 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...