
Urządzenia i Akcesoria
Tajski makaron curry z warzywami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
kolendry, świeżej10 g
-
czerwonej papryki pokrojonej w paski (0,5 x 6 cm)100 g
-
żółtej papryki pokrojonej w paski (0,5 x 6 cm)100 g
-
oleju kokosowego30 g
-
groszku cukrowego w strączkach, przekrojonego na pół100 g
-
czerwonej pasty curry40 - 70 g
-
mleczka kokosowego400 g
-
wody200 g
-
makaronu jajecznego, suchego typu chow mein, przełamanego na pół200 g
-
ziaren sezamu, białego2 łyżki
-
sosu sojowego10 - 20 g
-
soku z limonki, świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
513.5 kcal /
2149.9 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
52.5 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE OBIADY
9 Przepisów
Polska
Polska