
Urządzenia i Akcesoria
Fraisier
Przygotowanie 1 godz. 40 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
16 raciones
Składniki
Almíbar
-
de agua60 g
-
de azúcar80 g
-
de zumo de limón10 g
Bizcocho plancha
-
huevos4
-
de azúcar120 g
-
de harina de repostería120 g
-
de sal1 pellizco
Pasta de almendra
-
de almendra molida100 g
-
de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)100 g
-
de clara de huevo20 g
-
de colorante alimentario verde6 - 8 gotas
Merengue suizo
-
claras de huevo4
-
de azúcar200 g
-
de sal1 pellizco
-
de zumo de limón3 - 4 gotas
Crema de mantequilla
-
de mantequilla a temperatura ambiente350 g
-
de leche120 g
-
de azúcar glas120 g
Montaje
-
de fresas limpias y secas (reserve 2 con rabillo para decorar)1000 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
429 kcal /
1972 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
48.4 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania